Dinner with grandpa'

- Ja, nej klådan* heller! Det var ju inte alls lämpligt vetdu.


- Jag kommer ihåg (väldigt många av morfars meningar börjar så) en gång vetdu, då Englunds gick på stöldturné i Bye jag... Jo, vetdu, då gick dom över skogen och så gick dom från gård till gård och tog liar** och härver*** och sånt vill säga. Jadu, det var ju inte alls lämpligt ju...

Tidiga gangstas i byn minsann!


I somehow love it...
:')




* - "nej fan heller!" på krångiska.
** - nivet, liemannen...
*** - mycket intressant ord. Kratta/räfsa.

Pop, six, squish, uh uh, cicero, lipschitz

http://www.youtube.com/watch?v=GoCZEmfnE-M



Till alla djur där ute:
Dammsugaren kommer inte äta upp er
Den har inga tänder
Den äter endast damm
Den är inte ute efter er!

Det finns alltså ingen anledning, Boris, till att slänga sig ur fotöljen, ner på golvet, slira i kurvan och kasta sig rakt in i mitt ljusarrangemang...


Stearin över hela golvet.
:(

Tuesday, rocky tuesday

Här sitter jag och lyssnar på Mulans soundtrack.

Jag bryr mig inte om det där om hon behagar.
Jag gillar maten som hon lagar!


Jaja.


Mina föräldar verkar ha fått för sig att vi har för lite möbler, så nu fyndar de byråer och bokhyllor hit och dit. På bara någon månad har vi utökat med två byråer, tre bokhyllor och ett skrivbord... Ah. Jag undrar vart detta ska sluta jag. Möbelmuseum. Hehe.



Jo just ja, jag ska nog sova nu också.


No way

Ledsen mor och far, ledsen läkare Tina.



Jag tänker inte vaccinera mig.
Lappen ifylld och inlämnad.

Dö.


Dagen då flickan blev arg.


Trots att väckaren inte behövde väcka mig och jag vaknade utvilad.
Arg.
Inte ens en skål glass innan lunch tröstade mig.
Jag körde istället med rynkad panna och sammanbitna tänder hela vägen in till stan.
Som en idiot.
Yogan var avslappnande.
Tills jag hade bytt om igen.
Idiotskolan och idiotbilder och idiotuppgift.
Idiotdag.
Argdag.
Dödag.
Dö.

Sånt som händer när man är kär

Nu blev jag allt glad! Kollade min statistik över besökare, och trots att jag inte uppdaterad på år och dar, så har jag haft fem trogna läsare som titt som tätt ändå tittat in här. Det är ju så man blir varm i själen :') (nu sitter ni, era jävla modebloggare, och tänker "fem..? Hah! Jag har minsann fler..!" Men serni, det är ok, för jag är ändå bäst :)




"Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling
Med ångvält och med gevär
Det kanske låter brutalt
Men det är normalt om man är kär
Då ställer man ju alltid till
Med små skandaler
Som att råka slå ihjäl sina rivaler"



Sånt som händer, liksom... heh.


En kylig promenad senare...

Välkommen höst!

- Det är mysigt :)


Jag har pysslat lite på mitt rum i veckan. Äntligen (bara tänk gjort det i typ ett halvår nu) hängt upp bilder på väggarna. Bilder som jag tagit på hundarna och några kompisar und zå weiterrr. Och så har jag tagit fram massa ljus och placerat ut i rummet. Det gillar vi!


Igår var jag barnvakt på riktigt för första gången. Helt själv i huset med Eric (6) och Elliot (3) i typ fem timmar. Mycket nöjd :] Ni vet hur jag alltid sagt att jag hatar barn? Jag har kommit över det. Det var jättemysigt att ha dom där. Verkligen. Jag förvånar ständigt mig själv. Allt gick bra och så. Inte ens ett gräl mellan dom. Anledningen till att jag var barnvakt var för att deras pappa Micke, min bror, och pappa skulle sätta in en kakelugn, vedspis eller whatever i stugan. Och det leder mig vidare till i dag. I dag var vi nämligen upp och tittade på deras arbete, och det må jag säga, den stugan blir bara finare och finare! En liten, jättefin, svart whatever står nu i vardagsrummet. Hög mysfaktor. Jag funderar på att prata med Micke om att få låna stugan nu i höst och ha en film/mys/spelkväll där...

På väg hem skulle jag fota till murenprojektet. En uppgift vi har i skolan. Temat är "murar" och vi ska göra ett bildspel. Resten får man tolka fritt. (Älskar såna här uppgifter. Not) Jag har i alla fall bestämt mig för att fota olika staket och sånt - murar man använder för att markera sin mark. Så på hemvägen fotade jag två stenmurar och en hjässgård (?). Helt ok. Genomfrusen med rinnande näsa kom jag sedan hem och gjorde det enda vettiga på hösten, tog en kopp te och läste lite i Stephanie Meyer's "the host". Sköna söndag :)




Jag har nu tvättat håret 14 ggr sedan jag tonade "8 tvättar"...
Nope, still carrot (y)

Jahaja...

Jag funderar på att börja blogga igen! Vad säger ni om det? Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, men det får väl lösa sig...


Jag börjar iaf att skriva dagens (nattens) inlägg om hur fantastisk hemsidan www.creaturesinmyhead.com är. Den är magisk för mig och jag beundrar konstnären högt.

Sådär känns det i min familj just nu. Man har massa saker att säga men det liksom... tar stopp. Sitter nån och klämmer ihop läpparna på en. Kanske inte en jättefot som dessutom skriker... men ja. Typ så. Men jag har tagit ett stort steg framåt och börjat så smått att prata. Bra Jennie, bra.



Sen kan jag ju passa på att lägga in en liten rad om IdolErik. Jamen han är ju så bra! Första gången jag intresserat mig för idol och det är nästan så jag skulle kunna engagera mig i det bara för Eriks skull. Han ska vinna! Heja heja heja! (ja, det är fortfarande jag som skriver, lovar...)


En annan fin sak, som förtjänas att nämnas, le fånigt åt, tycka är gulligt och roligt, och säga grattis åt, är att jag och Simon har varit tillsammans i ett halv år nu. Heh :] 17 oktober alltså, så vi är en timme och 43 minuter inne på våran halvårsdag. Ät ett geléhjärta för oss eller nåt :)


God natt nu fränder, och önka mig välkommen tillbaka. Jag ska försöka vara kvar denna gång.
På återseende.


RSS 2.0