Skola, fortsättning

Så, nu ska jag fortsätta på det lite kortfattade föregående inlägget.

Jo, jag har som sagt börjat skolan igen. Går nu Hvfoto07. (Istället för Hvfo2, får vi heta det året vi började. Mycket fulare, men mycket smidigare) Idag hände faktiskt något som aldrig hänt i mitt liv förut. Jag var (tillsammans med tjejerna) i skolan från halv åtta på morgonen till nästan fyra på eftermiddagen. Nå, för vissa tycks kanske detta som en vanlig dag, med dubbellektioner och plugg, men för oss var det:

Idrottslektion - teori. (45 minuter?)
Fotolektion - information om uppgift, liten genomgång i Ps. (ca: 1 timme)

Så egentligen slutade vi klockan elva. Men då ville vi vara kvar och leka lite i studion. Sedan blev det lunch på donken eftersom skolans matsal redan var stängd, och vad som skulle vara "leka lite i studion" förvandlades snabbt till hår- och sminkfix och massa modellande. Haha, så kan det vara. Men det var riktigt roligt, och klockan halv fyra ungefär kom Malte (fotolärare) och sa att vi måste åka hem för dom skulle stänga. Trevlig dag!





De nya ettorna har också bökat sig in på våningen och försöker väl ta så lite plats som möjligt. Dock känner jag mig lite hotad. Deras bilder är alldeles för bra och kontrollerade för att vara  första filmen... Hrm, alldeles för mycket tjuvträning!
Eller bara talangfulla ungar. Och ja, jag får kalla dom ungar, trots att dom bara är ett år yngre, för så är reglerna i skolan. Alla som går någon årsklass över är 'stora', och alla som går under är 'småbarn'.

Jag tror jag trivs ganska bra i mellanklassen. Tvåan. Varken störst eller minst, och man vet att alla som är äldre är treor och alla som är yngre är ettor. Och lärarna pressar en, men har ändå överseende med om det inte blir bra. Jo... jag tror detta kommer bli ett ganska bra år.



Så, detta blev lite längre än förra, när jag blev avbruten med något så värdsligt som lektion. Nu ska jag gå och se om mor har grejat nån mat, annars är det fram med kokboken!

Helg, ljuva helg.

Skola

Skola, skola, åter skola.

Ja, nu har jag gått snart tre dagar... Hm, och där ropar läraren att vi ska samlas i sal 617.

Jag antar att det innefattar mig med.

Dance!

Som min vän, och kärlek, Inga påpekat: en sådan dansnörd du är!

Jag har fallit dit igen, och på allvar denna gång tror jag. Första gången jag satte min fot på en dansbana var på juldagen för ungefär åtta månader sedan. Efter det var jag ute lite emellanåt i några månader och dansade fox så gott det gick. Började en nybörjarkurs i bugg nån gång i februari tror jag. Men när den var slut så vet jag inte vad som hände, jag var upptagen med teatern och tappade suget, så jag var inte ute på evigheter.

Några skulle kalla mig avgiftad och befriad.

Men så nu, förra veckan... Rivstart på dansfronten och jag var ut fyra kvällar på rad! Jag kan väl inte påstå att det skett någon magisk förändring under mitt uppehåll som gjort mig till dansgud, även om det inte hade varit helt fel...

Nej, hua vad jag får kämpa för att inte konstant misslyckas ute på golvet och försöka göra åtskilliga sju-minutersperioder till åtminstone uthärdliga för killarna.

Men, oj, vad det är roligt! Nu kan ni räkna med att det inte blir några längre uppehåll från dansen framöver för min del! Snart börjar förstsättningskursen i bugg, och än är inte sommardanserna slut. Jag hinner med några till!



Lycklig är jag också som fått med mig Mimmi ut som sällskap,  Magnus som danskompis och chaufför, och alla andra jag fått kontakt med bara dessa fyra kvällar!



Så vad har du för fånig ursäkt..? Varför dansar du inte?

RSS 2.0