Juni, juli, augusti...

Min sommar kommer bli toppen!

Får jobba hemma hos pappa och kommer få pengar för det,
Har några cykeläventyr att fullfölja med Inga,
En spelkväll med Jonatan och gänget,
Fjällen nästan en vecka med Mimmi,
Antagligen massa mys i brors stuga,
SIMON,
och eventuellt en utlandsresa,
och en stockholmsresa.



It's going to be the summer of -09....

Drömmar

Inatt drömde jag att jag körde mammas bil hem till henne, och när jag parkerar så kommer den en annan bil och kör över den. Två gånger. Så den blir platt. Jag blir argare än någonsin.

Sedan står jag och pratar med mamma om detta, och då har hon långa, djupa, otäcka skärsår över hela armarna. Från mitten på överarmen ända ner på handlederna, på båda armarna. När jag frågar säger hon att hon gjort dom själv.



Jag tror allt inte är riktigt som det ska.

Drag me to hell

Jag sitter med hjärtklappning efter att ha sett trailern till filmen Drag me to hell som har premiär den 12 juni. Jag vill se den :)

Imorn ska jag också se Coraline och spegelns hemlighet. Den visas på draken och verkar vara rätt bra. Samma ressigör som till Nightmare before christmas. Blir första gången jag går på draken.

Anti christ är också på tablån närmsta tiden. Tänkte se den trailern nu på sf.se



Jag kommer vara som ett asplöv framöver :)

Skaka av rädsla alltså.

Vuxenpoäng

Jag har röstat idag.

Campingliv

Idag fick jag för första gången säga: "Jag ska hem till mamma en sväng ikväll".

Ja, för hon flyttade ju ut för ett tag sen, för er som inte vet. Det är väl kanske en månad sedan nu. Hon tog sitt pick och pack och drog med husvagnen till Bergeforsen, och där är hon nu mer eller mindre bosatt. Så man kan säga att jag bor hos pappa, nu.

Så, i kväll ringde jag alltså mamma när jag var i birsta och frågade om hon ville ha lite kvällssällskap. Hon blev väldigt glad, faktiskt. "Ja, men vad roligt! Kom du!" Jag åt upp hennes kakor och drack te med äckligt mjölkpulver (köper definitivt med egen mjölk nästa gång). Det är faktiskt väldigt fint där. Men både badstrand (efter en skitkall älv, men iaf), två pooler, minigolf, lekpark och grejer. Kommer nog absolut kunna fördriva en del sommardagar där. Myspys med husvagn också, yes.

I alla fall så känns det skumt att säga så. "Åker hem till mamma". "Hälsar på mamma". Som Peter, 34 sa: Jag är ett skiljsmässobarn!

Det blir nog bra det där ska ni se.



Imorgon är det 30års fest för Moa, Hurra hurra hurra!
:)


Halkbana

Ja, såklart hade alla rätt.

Halkbanan idag gick hur bra som helst och det var faktiskt ganska roligt. Det var jag och tre killar som åkte iväg. Jag och en av killarna körde värre och värre, hehe. Snurrade runt några gånger och blahblah.

Har man det gjort då :)


Jag har mailat Max också. Hamburgerrestaurangen alltså. Om jobb. Gjorde det igårkväll, så det är väl bara att hoppas på att dom hör av sig nu också då. Snääääälla max anställ miiiiiig!

Gah.

RSS 2.0