Det går frammåt

Nu sitter jag hemma vid datorn efter en ganska intensiv dag - som inte är slut än - och lyssnar på falconers nya låtar.

Dagen började med lite planering, modemagasintittande och prat med Inga. Allt inför modeprojektet som faktistk börjar ta form nu efter nästan två veckors planering. (Fortfarande uppskattar jag tips om allt som kan hjälpa mig göra ett så bra arbete som möjligt)! Jag har nu bokat in två fotograferingar på fredag, eventuellt tre beroende på vad som hinns med.

Sedan tog vi bussen, Inga till timrå och jag till stan, och jag var en av fyra guider för niorna som är på besök på gymnasiumena. Det gick väl som det gick. Ingen hade någon fråga men efteråt hade nästan alla skrivit på utvärderingen att det var dålig information... Hm. Och förresten är de som går i ettan och nian nu vääldigt dåliga på att stava. Nästan pinsamt dåliga i vissa fall. Nåväl. Det gick ganska fort, och jag gick ner på stan för att ragga kläder. Yeah.

Det var riktigt roligt och inspirerande. Gick runt i affärerna och tittade på hur deras reklamaffisher var fotade. Ljus, poser, frisyrer osv. På fredag kommer jag fota nutid med Mimmi och 70-tal med Inga, och om det hinns tar Mimmi och jag även en high key-bild. Jag frågade på olika smyckesaffärer vad som var populärt nu, och hos en frisör hur håret skulle vara. Fördelen med vår tid är att det mesta funkar. Kort eller långt hår. Jeans eller klänning. Det är ganska skönt faktiskt. I alla fall så kommer jag få låna smycken av Glitter, vilket uppskattas otroligt mycket. Speciellt till accessoarbilden! Och jag har även hört om en del affärer som är samarbetsvilliga.

Till en del fotograferingar kommer jag även få sminkningar av Make up Store vilket är både spännande och roligt. Det känns proffsigt.

Mitt absolut största problem är att få tag i rätt kläder. Hur såg modet ut på 30-talet, och var i all världen får man tag i det nu? Men jag är peppad nu och tror att det kommer bli bra i slutändan. Om allt går min väg nu så kommer jag ha tre av sju bilder innan helgen!


Nu ska vi snart åka och hämta en elgitarr till Ingas fotografering på fredag och en avi på posten till mig. Som jag tror är nåt med körkortet. Jag fick äntligen mitt körkortstillstånd igår! Och jag har en fungerande version av Sweeney Todd på datorn nu. Det är inte bara ett som går frammåt..!


Kommentarer
Postat av: Anonym

åh gud vad roligt de låter :) hoppas man får se slutresultatet? flirt vad skysst att affärer "medarbetar" (: Lycka till med allt<3 oh,tufft..man gratulerar..så nu kommer man se dig rocka på gatorna ;) congratz till de iaf :) <3

2008-11-13 @ 17:38:18
URL: http://apornasplanet.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0