Fuck it

Att jag ens för en stund kunde hoppas på två dagar av lugn och ro?

En halv dag, knappt. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska försöka åka bort och fly från allt och kanske ändå få vara i fred ett tag, eller om jag ändå ska släntra runt hemma och vara på dåligt humör i två dagar. Fuck it.

Världen kan brinna med alla dess problem.

"En madness-ring. Jag har en likadan"

Flickan gick ner på ett knä, och fylld av lycka blev de 'the madness hamsters'.

Kärlek

Tid, pengar och hundskit

Ett minimonster har flyttat in.

Ja, han är sötare än sötast, men jobbig som få. Och tid tar han. Jag får vara hundvakt lite titt som tätt nu. Han kan nämligen inte vara ensam längre än 10 minuter. Och när man kommer ner på morgonen blir han så glad, och så är han överallt samtidigt, så var man än sätter fötterna så kan man sätta skallen på att nog fasen sparkar man på honom! Theodor heter han. Döpt efter en speciell person, lite. Och de finns en del likheter faktiskt. De ska vi dock inte gå in på närmare.

Well well. Jag är pank också. Får pengar om en vecka though, så det är lugnt. Jag ville köpa ett paraply här om dagen, och ansvarsfull och vuxen som jag är så blev det ett äpple, en cola och en marabou istället... Hrm. Jaja, det har inte regnat så mycket sedan dess ändåså. Åtminstone inte när jag har behövt vara ute någon längre tid. Kanske gör ett till försök att investera i ett paraflax till veckan då.

Tid har jag nästan ingen av. Men det gör mig inte så jättemycket faktiskt. Det känns roligt att behövas, och inte vara sysslolös. Även om det blir lite irriterande när jag måste sitta hemma som hundvakt medans mina föräldrar är på fest... Borde kanske vara lite tvärt om..?
      Som min mamma sa häromdagen när jag hade varit borta en kväll.
Morgonen efter:
 Mor: Jaha! När kom du hem igår då?
Jag: Runt tre...
M: Hrm! Ja, jag hade ju tänkt sitta uppe och vänta jag! Som riktiga mammor!
J: Heh..?
M: Ja! .... Fast... eh... Jo, jag somnade....
J: Haha! Meh, du har väl aldrig suttit uppe och väntat på mig?
M: Nej just det! Jag kanske inte borde lita på dig så mycket! Kanske borde börja göra så!

Min mamma börjar bli lite förvirrad tror jag. Hon klarar nog inte av valpen. Undra om jag borde sitta uppe och vänta på mor och far nu..? Dom är ju ute och härjar ikväll.

Näe, jag känner mig trött.




 
Minimonster och charmör.

Aktiv blogg?

Ja, nu fick man ju frågan om man hade en aktiv blogg också, och jag måste ju snabbt inse hur mycket 'nej' jag måste svara på den frågan.

Så, hello my dear fellows!

Jag ska försöka vara lite mer intressant här.

Dagen som varit har nog varit den plågsammast varma på flera år. Jisses vad det var hett! Jag tycker inte riktigt om det här. Jag gillar att vara ensam om att vara het... hehe. Antar att jag får dela strålkastarljuset med solen lite i sommar. Darn.

Och på tal om strålkastarljus! Så var jag idag, tillsammans med mina teatervänner, och såg ett rep av sommarspelet "Lilla Dorrit" som har premiär om en vecka. (Fantastiskt snyggt jag fick ihop det nu va? Ye, ye I know). Och det var säkert jättebra, om jag hade haft chansen att konsentrera mig på vad som egentligen pågick där på scenen. Men eftersom det var typ 25 grader i skuggan, och vi satt i ett cirkustält i solen, så kunde jag helt enkelt inte slita tankarna ifrån ifall jag skulle smälta ihop till en liten pöl där på stolen eller om jag faktiskt skulle ta mig levande ut ur tältet. Det var kritiskt där ett tag.

Och jag ska ju verkligen inte klaga, med tanke på att jag knappt hade några kläder på mig och satt still på en stol. Tänk de stackars skådisarna då, som fick hoppa runt på scenen, sjunga, dansa, prata, agera och dessutom i riktigt pampiga utstyrslar! Ja, det fick mig inte att bli jättesugen på att vara med i ett sommarspel kan jag ju säga...

Men ifall jag inte nämnde det, så var det väldigt trevligt ändå! Det ska bli spännande att se den när det klart, inte bara ett rep. Och så ska jag försöka pricka in nån dag när det typ regnar och är nollgrader... hrm.


Kolla, vad duktig uppdatering! Eller hur, då? :)

RSS 2.0